Bygningsingeniører til Esbjerg

Er du på udkig efter dit første job som rådgivende ingeniør – eller trænger du til luftforandring? Er du skarp på stålkonstruktioner og er du typen der både kan håndtere projekteringsopgaver og indgå i samarbejde med kunder og kollegaer? Så mangler vi dine fagligt stærke kompetencer i vores ISC-afdeling placeret i Esbjerg.

En spændende stilling med internationale projekter

I denne stilling vil du blive en del af et yngre team med et højt fagligt niveau. Du vil sidde blandt andre engagerede kollegaer og referere til gruppelederen Michael Høeg Guldbrøn. I afdelingen vil du møde en uformel omgangstone, samt en god portion humor.

Stillingen inkluderer afvekslende opgaver af varierende størrelser, og man er typisk tilknyttet flere projekter på samme tid. Opgaver er hovedsagelig offshore relateret indenfor både Vedvarende energi og Olie & Gas.

Dit hovedfokus vil blive stålkonstruktioner, herunder FE beregninger, udformning af detaljer samt beregningsrapporter. Endvidere vil du få mulighed for at være med i alle projektfaser, lige fra indledende koncept over FEED til detaljeret design. Arbejdet vil variere med opgaver direkte for bygherre og til samarbejde med entreprenører.

Dine kvalifikationer

Du trives med projektorienteret arbejde og har evne til at skabe overblik over forskellige opgaver med varierende deadlines. Derudover er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og forstår værdien af at arbejde sammen som et team.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet bygningsingeniør (B.Sc. / M.Sc.) med teoretisk baggrund indenfor statik og bærende konstruktioner
 • Er nyuddannet eller har erfaring 0-10 år
 • Har IT erfaring på brugerniveau og gerne kendskab til AutoCad samt Tekla
 • Har kendskab til FEM-programmer såsom, ROSAP og ANSYS
 • Er selvstændig og udadvendt, samt har gode samarbejdsevner
 • Besidder gode skriftlige og mundtlige sprogkundskaber på dansk og engelsk
 • Arbejder struktureret og med god ordenssans.

Det anses som en fordel, hvis du har erfaring indenfor branchen, men det er ikke en nødvendighed.

Tryg arbejdsplads med højt til loftet

Hos ISC får du en fantastisk mulighed for at fordybe dig i spændende projekter, samt at videreudvikle dine kompetencer inden for design af stålkonstruktioner. Vi gør en dyd ud af at passe godt på vore medarbejdere, så alle har de bedste forudsætninger for at udvikle deres faglige kunnen. Derfor står alle vore dygtige og erfarne ingeniører klar til både at lære fra sig og lade sig inspirere af netop dine ideer og input.

Du vil opleve en stor fleksibilitet hos ISC, når det kommer til at strukturere din hverdag. Vi tilbyder dig en fantastisk mulighed for at fordybe dig i spændende projekter samt udvikle dine kompetencer hos os.

Derudover kan du se frem til:

 • Et job placeret centralt i Esbjerg
 • Et inspirerende og fagligt åbent arbejdsmiljø blandt andre ingeniører
 • Gode muligheder for faglig udvikling
 • Firmabetalt sundhedsforsikring og sundhedspakke
 • Firmapensionsordning
 • Løn efter kvalifikationer.

Du bliver en del af en ingeniørvirksomhed i rivende udvikling

Du bliver en del af en familieejet ingeniørvirksomhed, som hver dag hjælper kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde. Vores unikke og faglige kompetencer som ingeniører, gør os til en foretrukken rådgiver indenfor sektorer som offshore vindenergi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. Med afdelinger i alle dele af landet spænder projekterne over et bredt geografisk område. Vi oplever en stærk stigning i antallet af opgaver og derfor har vi brug for dig!

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning allerede i dag. Samtaler afholdes løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgningsfrist er den 31. august 2022.

Generelle spørgsmål samt ansøgning, CV og andre relevante dokumenter fremsendes til HR-medarbejder Nicoline Lydike nlh@isc.dk. Mærk mailen ”Bygningsingeniør, Esbjerg”.

Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Gruppeleder Michael Høeg Guldbrøn på 35 27 81 39.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.