Open positions

At ISC we are always interested to attract new talents, maybe that’s you? Stay updated with our vacant positions page. The page is regularly updated with new and exciting positions.

Bygningsingeniør søges til Kalundborg

Er du uddannet bygnings- eller konstruktionsingeniør og ønsker du at arbejde og udvikle dig med projekter inden for konstruktioner til byggeri og industri? Vi er lige nu på udkig efter en ny kollega med gode faglige kompetencer inden for konstruktioner. Du vil blive en del af et team, hvor faglighed er i højsædet. Vi søger en […]

Læs mere om stillingen
Kalundborg
Application deadline
6 July 2022
DSE Messe

Tekniker til Kalundborg

Har du lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af anlægsopgaver i en rådgivende ingeniørvirksomhed? Så mangler vi dig til vores team i Kalundborg. Vi søger lige nu en erfaren tekniker til en spændende og afvekslende opgaver inden for industriområdet. Bemærk: Stillingen har kort ansøgningsfrist.

Læs mere om stillingen
Kalundborg
Application deadline
6 July 2022

PQ- og tilbudskoordinator med skarpe formidlingsevner (barselsvikariat)

Brænder du for at lande nye projekter i samarbejde med gode kollegaer, og trives du i en koordinerende og relationsskabende rolle? Formår du at sammensætte visuel og grafisk tiltalende kommunikation og har du erfaring med marketing, så er det lige præcis dig, vi mangler til et barselsvikariat i vores afdeling på Østerbro i København.

Læs mere om stillingen
København
Application deadline
22 July 2022

Procesingeniør søges til Proces/Fire & Safety-afdeling

Vil du være med til at arbejde mod en grønnere fremtid og være en del af en hurtigt udviklende energisektor? Du står måske overfor dit første fuldtidsjob og ønsker at omsætte din teoretisk-baserede viden til praksis? Eller er du erfaren og søger nye udfordringer? Så kan vi bruge dine faglige kompetencer i vores Proces/ Fire & Safety afdeling, med en hverdag på enten Østerbro, København eller i Esbjerg.

Læs mere om stillingen
København eller Esbjerg
Application deadline
16 August 2022

Konstruktionsingeniør søges til København

Er du på udkig efter dit første job som rådgivende ingeniør, eller trænger du til luftforandring? Har du lyst til at arbejde mod en grønnere fremtid og sikre fremgangen inden for vindenergi gennem internationale projekter? Hvis du interesserer dig for offshore konstruktioner eller blot synes, det lyder spændende, så læs mere her.

Læs mere om stillingen
København
Application deadline
15 July 2022

Piping ingeniør søges til Esbjerg

Er du på udkig efter dit første job som piping ingeniør, eller trænger du til luftforandring? Interesserer du dig for projektering af rørinstallationer eller synes du blot, det lyder spændende? Og har du lyst til at arbejde med både nationale og internationale projekter, så læs mere her.

Læs mere om stillingen
Esbjerg
Application deadline
1 July 2022
Coastal Virginia Offshore Wind project

Project Assistant to Offshore Wind

Are you a pro-active problem solver who gets motivated by teamwork? Would you like to work on international projects? Then we need you to strengthen our Offshore Wind department, as we are looking for a Project Assistant (PA) to keep track of our large-scale renewable projects.

Læs mere om stillingen
Application deadline
30 June 2022

Maskinmester til HSE & Control of Work

Vi søger lige nu en engageret maskinmester eller lign. til vores Control of Work team i Esbjerg. Med hjælp fra din baggrund og erfaring vil du sammen med vores control of work team hjælpe vores kunder med udarbejdelse af multidisciplinære arbejdstilladelser (Permit to Work), risikovurder planlagt installationsarbejde (TRA) samt udføre operationelle risikovurderinger ifm. planlagt installations- […]

Læs mere om stillingen
Esbjerg
Application deadline
4 July 2022

Operationel Maskinmester til Commissioning Team

Vi søger lige nu en engageret maskinmester eller lignende til vores Commissioning Team i vores MC&C afdeling i Esbjerg. Vi har brug for dig til onshore udarbejdelse af completion management, operationsvejledninger, idriftsætningsprocedurer samt koordinering af konstruktionstests for elektriske og mekaniske installationer til olie og gas-branchen. En spændende hverdag med afveksling i arbejdsopgaver Du kommer til […]

Læs mere om stillingen
Esbjerg
Application deadline
4 July 2022

About ISC

ISC is a leading engineering company who offers consulting services within different engineering disciplines. We are specialized in the markets of wind energy, construction, infrastructure, oil & gas and industry.

230+
Employees

Today, we have more than 230 employees, where nearly 70% of them are engineers.

Go to career
8
Branch Offices

ISC’s has 7 branch offices around Denmark with headquarter located in Copenhagen.

Go to contact
1000
Projects

ISC has since the beginning completed hundreds of projects around the world.

Go to projects