News - Constructions

ISC vinder udbud på Næstved svømmehal

Næstved Svømmehal
27.05.2021

I 2024 kan beboerne i Næstved glæde sig til der står en helt ny svømmehal klar til brug. ISC har sammen med totalentreprenør Morten C. Henriksen, GPP arkitekter, LYTT architecture og Jysk svømmebadsteknik vundet udbuddet på projektet omkring en ny svømmehal til Næstved.

Vinderprojektet blev i dag fredag d. 28. maj 2021 offentligt gjort ved en reception på Næstved rådhus og der var glæde blandt samarbejdspartnerne. To repræsentanter fra ISC var til stede for sammen med samarbejdspartnere at præsentere ISC som virksomhed samt det nye fælles svømmehalsprojekt.

Projektet bliver skudt i gang allerede i starten af næste uge og projekteringsperioden forventes afsluttet sommeren 2022. ISC varetager ingeniør rådgivningen på denne sag, herunder projekteringsledelse, certificeret statiker, certificeret brandrådgivning, HVAC og EL.

Næstveds nuværende svømmefaciliteter er af ældre dato og lever ikke op til kravene omkring en moderne svømmehal. Derfor går et nyt projekt nu i gang og ambitionen er, at svømmeuniverset skal bidrage til en god sammenhæng til en kommende bydel, som skal placeres i samme område.

Næstveds nye svømmehal får et etageareal på 5.117 kvm. Svømmehallen kommer til at bestå af et 50 m. konkurrencebassin, et 25 m. bassin, et morskabsbassin og et varmtvandsbassin.

ISC ser frem til et spændende samarbejde omkring projektet og glæder sig startskuddet lyder.

Samarbejdspartnere:

Totalentreprenør: Entreprenør Morten C. Henriksen
Arkitekt: GPP Arkitekter
Ingeniør: ISC Rådgivende Ingeniører
Landskab: LYTT
Vandbehandling: Jysk Svømmebads Teknik

Illustration: GPP Arkitekter