Open positions

At ISC we are always interested to attract new talents, maybe that’s you? Stay updated with our vacant positions page. The page is regularly updated with new and exciting positions.

Maskinmester til HSE & Control of Work

Vi søger lige nu en engageret maskinmester eller lign. til vores Control of Work team i Esbjerg. Med hjælp fra din baggrund og erfaring vil du sammen med vores control of work team hjælpe vores kunder med udarbejdelse af multidisciplinære arbejdstilladelser (Permit to Work), risikovurder planlagt installationsarbejde (TRA) samt udføre operationelle risikovurderinger ifm. planlagt installations- […]

Læs mere om stillingen
Esbjerg
Application deadline
4 July 2022

Operationel Maskinmester til Commissioning Team

Vi søger lige nu en engageret maskinmester eller lignende til vores Commissioning Team i vores MC&C afdeling i Esbjerg. Vi har brug for dig til onshore udarbejdelse af completion management, operationsvejledninger, idriftsætningsprocedurer samt koordinering af konstruktionstests for elektriske og mekaniske installationer til olie og gas-branchen. En spændende hverdag med afveksling i arbejdsopgaver Du kommer til […]

Læs mere om stillingen
Esbjerg
Application deadline
4 July 2022

Procesingeniør søges til Renewable Energy

Brænder du for at bruge din indsigt i enhedsoperationer, procesdesign samt energi- og massebalancer? Har du erfaring med processimulering og bliver du motiveret af at finde løsninger, så mangler vi dig!

Læs mere om stillingen
København
Application deadline
24 June 2022

Bygningsingeniør søges til Kalundborg

Er du uddannet bygnings- eller konstruktionsingeniør og ønsker du at arbejde og udvikle dig med projekter inden for konstruktioner til byggeri og industri? Vi er lige nu på udkig efter en ny kollega med gode faglige kompetencer inden for konstruktioner. Du vil blive en del af et team, hvor faglighed er i højsædet. Bemærk: Stillingen har […]

Læs mere om stillingen
Kalundborg
Application deadline
3 June 2022

Tekniker til Kalundborg

Har du lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af anlægsopgaver i en rådgivende ingeniørvirksomhed? Så mangler vi dig til vores team i Kalundborg. Vi søger lige nu en erfaren tekniker til en spændende og afvekslende opgaver inden for industriområdet. Bemærk: Stillingen har kort ansøgningsfrist.

Læs mere om stillingen
Kalundborg
Application deadline
29 May 2022

Konstruktionsingeniør søges til Aarhus-afdeling

Er du på udkig efter dit første job som rådgivende ingeniør, eller trænger du til luftforandring? Har du lyst til at arbejde mod en grønnere fremtid og sikre fremgangen inden for vindenergi gennem internationale projekter? Hvis du interesserer dig for offshore konstruktioner eller blot synes, det lyder spændende, så læs mere her.

Læs mere om stillingen
Aarhus
Application deadline
10 June 2022

HVAC-ingeniør til installationsafdeling i Aarhus eller København

Er du en ambitiøs og dygtig HVAC-ingeniør? Og er du skarp til at løse rådgivningsopgaver indenfor alle aspekter af byggeri, lige fra renovering til nybygning og fra traditionelle til utraditionelle løsninger? Så er det måske dig vi mangler til vores installationsafdeling i Aarhus eller København. 

Læs mere om stillingen
Aarhus eller København
Application deadline
3 June 2022

Projektsekretær søges til Esbjerg

Er du en frisk og serviceminded blæksprutte, der trives i en alsidig hverdag? Så er det måske dig vi mangler til vores afdeling i Esbjerg.

Læs mere om stillingen
Esbjerg
Application deadline
3 June 2022

BIM Coordinator

Vil du være med til at udvikle fremtidens brug af BIM i ISC? Og vil du være med til at arbejde mod en grønnere fremtid og sikre fremgangen indenfor vindenergi?
Vi er lige nu på udkig efter en BIM Coordinator med stærke faglige kompetencer. Hvis du interesserer dig for parametrisk design, drives af udviklingsarbejde samt kan fordybe dig i projekter, så mangler vi dig i vores afdeling for offshore vindenergi.

Læs mere om stillingen
København
Application deadline
27 May 2022

About ISC

ISC is a leading engineering company who offers consulting services within different engineering disciplines. We are specialized in the markets of wind energy, construction, infrastructure, oil & gas and industry.

230+
Employees

Today, we have more than 230 employees, where nearly 70% of them are engineers.

Go to career
8
Branch Offices

ISC’s has 7 branch offices around Denmark with headquarter located in Copenhagen.

Go to contact
1000
Projects

ISC has since the beginning completed hundreds of projects around the world.

Go to projects