Konstruktørpraktikant til foråret 2023

Besidder du skarpe kompetencer indenfor Revit og trives du med projektorienteret arbejde? Så er det måske dig, vi mangler, som vores næste praktikant til vores byggeriafdeling på Østerbro i København.

En alsidig hverdag med afveksling i opgaverne

Vi er lige nu på udkig efter en konstruktørpraktikant, til foråret 2023, med stærke kompetencer inden for BIM. Du kommer til at indgå i ISC’s husbygnings-gruppe, hvor du får mulighed for at bruge din viden fra studiet. I gruppen vil du få 7 kollegaer, der samarbejder om en bred vifte af opgaver. Derudover vil du indgå i et tæt samarbejde med vores geografisk spredte afdelinger.

Du vil blive involveret i alle projektets faser, men dit hovedfokus vil ligge på modellering af konstruktioner og installationer.

I punktform involverer stillingen:

  • Arbejde med konstruktion og installationer, oftest i teams med kollegaer eller med ISC’s samarbejdspartnere
  • Brug af dine kompetencer til at modellere i 3D – primært i Revit
  • Udarbejdelse af tegningsmateriale for udførelsesprojekter inden for husbygning og industri
  • Samarbejde på tværs af faggrupper
  • Være med til at udvikle IKT og BIM.

Dine kvalifikationer

Du trives med projektorienteret arbejde og har evne til at skabe overblik over forskellige opgaver med varierende deadlines. Derudover er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og forstår værdien af at arbejde sammen som et team.

Dertil forventer vi, at du:

  • Er under uddannelse som Bygningskonstruktør, gerne med en håndværksmæssig baggrund
  • Er engageret, ansvarlig og kan arbejde selvstændigt
  • Taler og skriver på engelsk og dansk
  • Har erfaring med 3D modellering af konstruktioner og installationer
  • Har kendskab til byggebranchen og byggeriets faser.

Du bliver en del af en ingeniørvirksomhed i rivende udvikling

Du bliver en del af en familieejet ingeniørvirksomhed som hver dag hjælper kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde. Vores unikke og faglige kompetencer som ingeniører, gør os til en foretrukken rådgiver indenfor sektorer som vedvarende energi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. Med afdelinger i alle dele af landet spænder projekterne over et bredt geografisk område. Vi oplever en stærk stigning i antallet af opgaver og derfor har vi brug for dig.

Ansøgningsfrist

Send os dit CV og en motiveret ansøgning allerede i dag. Samtaler afholdes løbende. Ansøgningsfristen er den 11. november 2023.
Vi forventer, at du starter primo februar 2023, men den præcise dato kan tilpasses dit studieforløb.

Generelle spørgsmål samt ansøgning og CV fremsendes til HR-medarbejder Nicoline Lydike på . Mærk mailen ”Bygningskonstruktørspraktikant forår 2023”.
Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Bygningskonstruktør, Christian Højberg, på tlf. +45 3527 8943.

Vi ser frem til at høre fra dig.