Commissioning Engineer

Vi søger lige nu en engageret maskinmester eller lignende til vores Mechanical Completion & Commissioning afdeling i Esbjerg. Vi har brug for din hjælp til onshore udarbejdelse af completion management, koordinering af konstruktionstests, idriftsætningsprocedurer samt control of work-koordinering for elektriske og mekaniske installationer i olie og gas branchen.

Du bliver en del af en rådgivende ingeniørvirksomhed i rivende udvikling

Du bliver en del af en familieejet ingeniørvirksomhed som hver dag hjælper kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde. Vores unikke og faglige kompetencer som ingeniører, gør os til en foretrukken rådgiver indenfor sektorer som offshore vindenergi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. Med afdelinger i alle dele af landet spænder projekterne over et bredt geografisk område. Vi oplever en stærk stigning i antallet af opgaver og derfor har vi brug for dig.

En spændende hverdag med afveksling i arbejdsopgaver

Du kommer til at indgå i ISC’s MC&C-gruppe i Esbjerg og referere direkte til disciplinlederen på området. Du vil sammen med gruppen varetage en bred vifte af Mechanical Completion & Commissioning-opgaver. Herunder håndtering af projekter indeholdende installation og idriftsætning af både brown- & greenfield projekter på tværs af discipliner, lige fra det færdige design til at projekterne er klar til installation og idriftsætning.

Følgende arbejdsopgaver vil udgøre en stor del af din hverdag:

 • Onshore projektering af offshore installationer og idriftsætninger
 • Agere bindeled imellem ingeniør discipliner
 • Udarbejde en strategisk plan for idriftsætning af anlæg i samarbejde med kunden
 • Koordinere konstruktionstests til offshore projektrelaterede installationer
 • Udarbejde idriftsætningsprocedurer jf. design og idriftsætningsplan
 • Formidle ”Control of Work” inkl. koordinering af tegninger mv. i kundens database
 • Udføre intern Quality Control
 • Være budgetansvarlig
 • Være ansvarlig for overlevering til kunden indenfor aftalte deadlines.

Dine kvalifikationer

Det er vigtigt, at du har en bred praktisk erfaring, eftersom projekterne kan spænde over alt fra elektriske svagstrømsanlæg til højspænding installationer, SRO-anlæg samt mekaniske installationer som pumpestationer, motorer, separeringsanlæg, instrumentering mv.
Installation af større stålkonstruktioner og broanordninger kan også være en del af projekterne.

Du kommer højt på ansøgningslisten, hvis du har erfaring med installation samt indkøring og idriftsætning af diverse multidisciplinære anlæg. Samtidig er det vigtigt at du kan læse alle typer af ingeniørtegninger, da projekterne kan indeholde alle former og typer for procesanlæg i olie og gas branchen.

Du håndterer projektledelse med en bred kontaktflade og det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og team-orienteret men samtidigt formår at arbejde selvstændigt. Du skal altid tænke ”safety first”, have en stor portion sund fornuft, have overblik samt være systematisk i din tilgang.

Vi forventer, at du har praktisk erfaring med indkøring og installation af anlæg så som elektrisk og diverse mekanisk roterende udstyr. Herudover er det vigtigt at være fortrolig med IT.

Vi lægger vægt på, at du behersker dansk og engelsk på skrift og i tale.

Tryg arbejdsplads med højt til loftet

Du vil opleve en stor del fleksibilitet hos ISC, når det kommer til at strukturere din hverdag. Vi tilbyder dig en fantastisk mulighed for at fordybe dig i spændende projekter samt udvikle dine kompetencer hos os.

Derudover kan du se frem til:

 • Et job placeret centralt i Esbjerg
 • Et inspirerende og fagligt åbent arbejdsmiljø blandt andre ingeniører & maskinmestre
 • Gode muligheder for faglig udvikling
 • Betalt sundhedsforsikring og sundhedspakke
 • Firmapensionsordning
 • Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning allerede i dag – samtaler afholdes løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgningsfrist er den 16. januar 2022.

Generelle spørgsmål samt ansøgning, CV og andre relevante dokumenter fremsendes til HR-medarbejder Laura Stræde Frandsen lsf@isc.dk. Mærk mailen ”Commissioning Engineer, Esbjerg”.

Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of MC&C, Kenneth Thorborg Friis på tlf. +45 35 27 81 50.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Søg denne stilling

Tilladte filtyper: .pdf, .doc, .docx
Tilladte filtyper: .pdf, .doc, .docx
Du kan uploade op til 3 filer, 8 MB pr fil. Tilladte filtyper: .pdf, .doc, .docx

Betingelser & vilkår

Jeg giver hermed mit samtykke til, at virksomheden må opbevare mine data samt anvende og gemme mine referencer i 6 måneder. Jeg er oplyst om, at jeg til enhver tid igen kan tilbagekalde mit samtykke. Efter udløbet af de 6 måneder vil mine data blive slettet fra virksomhedens rektrutteringssystem, medmindre jeg fornyer mit samtykke.

Apply for the position

Application deadline
16 January 2022

Lokation:
Esbjerg
Find your way
Laura Stræde Frandsen
Communications and HR Officer
35278800
lsf@isc.dk

About ISC

ISC is a leading engineering company who offers consulting services within different engineering disciplines. We are specialized in the markets of wind energy, construction, infrastructure, oil & gas and industry.

230+
Employees

Today, we have more than 230 employees, where nearly 70% of them are engineers.

Go to career
9
Branch Offices

ISC’s has 8 branch offices around Denmark and 1 in Wellington, New Zealand.

Go to contact
1000
Projects

ISC has since the beginning completed hundreds of projects around the world.

Go to projects