Piping ingeniør søges til Esbjerg

Er du på udkig efter dit første job som piping ingeniør, eller trænger du til luftforandring? Interesserer du dig for projektering af rørinstallationer eller synes du blot, det lyder spændende? Og har du lyst til at arbejde med både nationale og internationale projekter, så læs mere her.

En spændende hverdag med afveksling i arbejdsopgaver

Du vil få en spændende hverdag på ISC’s kontor i Esbjerg, hvor du kommer til at indgå i vores Rør & Mekanik-team, der arbejder bredt indenfor Renewable Energy samt offshore- og industriområdet. Du bliver en del af et spændende og fagligt udfordrende miljø, hvor vi arbejder med projekter i hele verden. Da vi har kontorer i flere dele af landet, vil du opleve et integreret samarbejde på tværs af afdelingerne.

Arbejdet vil primært omfatte projektering af rørinstallationer i alternative/grønne energianlæg og i procesanlæg til offshore- og industriområdet. Derudover omfatter arbejdet også design af trykbærende udstyr såsom beholdere, varmevekslere etcetera. I forbindelse med projekteringen indgår opmålingsopgaver, herunder opmålinger på platformene i Nordsøen. Til projekteringen anvendes 3D-systemer og FEM-beregningsprogrammer.

Dine kvalifikationer

Du trives med projektorienteret arbejde og har evnen til at skabe overblik over forskellige opgaver med varierende deadlines. Derudover er det vigtigt, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og forstår værdien af at arbejde sammen som et team.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med lignende opgaver. Nyuddannede kan dog også komme i betragtning.
Derudover forventer vi, at du:
• Er uddannet maskiningeniør, bygningsingeniør eller lignende
• Er struktureret, har ordenssans og kan arbejde med flere forskellige projekter ad gangen
• Taler og skriver engelsk på et højt fagteknisk niveau
• Er omhyggelig og har sans for detaljerne.

Tryg arbejdsplads med højt til loftet

Hos ISC får du en fantastisk mulighed for at fordybe dig i spændende projekter samt at videreudvikle dine kompetencer. Vi gør en dyd ud af at passe godt på vores medarbejdere, så alle har de bedste forudsætninger for udvikling. Derfor står alle vores dygtige og erfarne ingeniører klar til både at lære fra sig og lade sig inspirere af netop dine ideer og input.
Derudover kan du se frem til:
• En centralt beliggende arbejdsplads i Esbjerg
• En flad struktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
• Et inspirerende og fagligt åbent arbejdsmiljø
• Gode muligheder for faglig udvikling og sparring
• Betalt sundhedsforsikring og sundhedspakke
• Flekstidsordning
• Firmapensionsordning
• Løn efter kvalifikationer.

Du bliver en del af en ingeniørvirksomhed i rivende udvikling

Du bliver en del af en familieejet ingeniørvirksomhed som hver dag hjælper kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde. Vores unikke og faglige kompetencer som ingeniører, gør os til en foretrukken rådgiver indenfor sektorer som offshore vindenergi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. Med afdelinger i alle dele af landet spænder projekterne over et bredt geografisk område. Vi oplever en stærk stigning i antallet af opgaver og derfor har vi brug for dig.

Lyder det som en stilling for dig?

Hvis det lyder som en stilling for dig, så send os din ansøgning allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgningsfristen er den 1. juli 2022.

Generelle spørgsmål samt ansøgning, CV og eksamenspapirer fremsendes til Laura Stræde Frandsen lsf@isc.dk. Mærk mailen ”Piping ingeniør, Esbjerg”.

Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead Flemming Tonnesen, på tlf. +45 35 27 81 33.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning!