PQ- og tilbudskoordinator med skarpe formidlingsevner (barselsvikariat)

Brænder du for at lande nye projekter i samarbejde med gode kollegaer, og trives du i en koordinerende og relationsskabende rolle? Formår du at sammensætte visuel og grafisk tiltalende kommunikation og har du erfaring med marketing, så er det lige præcis dig, vi mangler til et barselsvikariat i vores afdeling på Østerbro i København.

I rollen som PQ- & tilbudskoordinator vil du ofte være den afgørende brik i tilbudsprocessen. Du vil være den der koordinerer, samler og udsender materialet til prækvalifikationer ud af huset. Derudover sikrer du, at materialet er sammenhængende, samt at materialet lever op til udbudsbetingelserne. Du samler fakta, input og deltager i de indledende møder i PQ- & tilbudsfasen, og du vil derfor opleve at få en bred kontaktflade og en god forståelse for hele tilbudsprocessen. Derudover vil du gennem dine veludviklede formidlingsevner også få en understøttende rolle i arbejdet med at markedsføre virksomhedens arbejde udadtil på LinkedIn, hjemmesiden, til samarbejdspartnere og via alle vores andre eksterne kommunikationskanaler. Således byder stillingen på et utal af muligheder, herunder også mulighed for forlængelse for den rette person.

Base i hjertet af København og samarbejde på tværs af landet

Du vil blive en del af et tilbudsteam bestående af flere medarbejdere, som samarbejder på tværs af afdelinger for at sikre et gennemarbejdet tilbudsmateriale. Du vil helt konkret blive placeret på ISC’s kontor centralt på Østerbro, men du vil samarbejde med flere af vores afdelinger placeret rundt i Danmark. Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling. Du vil blive modtaget af vores PQ- og tilbudskoordinator, Kathrine, der vil klæde dig godt på til at overtage arbejdet fra hende mens hun er på barsel. Mens hun er på barsel, vil du dele kontor med Andreas, der er ansvarlig for vores eksterne kommunikation.

Et skarpt øje og udtalt flair for skriftlig kommunikation der fanger læseren

Din uddannelsesbaggrund kan være bred. Du er enten journalist, kommunikatør, arkitekt, byggefaglig eller noget helt femte. Øverst på vores ønskeliste er en struktureret og formidlingsstærk kollega, der styrer og koordinerer PQ-arbejdet og holder hovedet koldt, når prioriteringer ændres og deadline nærmer sig. Du skriver fejlfrit og kommunikerer flydende. Indgående kendskab til byggebranchen samt erfaring med processen i at udarbejde PQ ansøgninger vil være en fordel, men ikke et krav.

Du er som person positiv, udadvendt og samarbejdsorienteret. Du trives med en høj grad af ansvar og er fleksibel, når opgaverne pludselig ser anderledes ud, end du regnede med. Du går til opgaverne med et gå-på-mod i særklasse.

Tryg arbejdsplads med højt til loftet

Vi gør en dyd ud af at passe godt på vores medarbejdere, så alle har de bedste forudsætninger for at udvikle deres faglige kunnen. Derfor kan du glæde dig til at blive budt velkommen af et hold af fagligt stærke kolleger der står klar til at lære fra sig og ikke mindst lade sig inspirere af netop dine ideer og input.

Derudover kan du se frem til:

  • En flad struktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • Et inspirerende og fagligt åbent arbejdsmiljø
  • Gode muligheder for faglig udvikling og sparring
  • Mulighed for at prøve kræfter indenfor andre fagområder
  • Betalt sundhedsforsikring og sundhedspakke
  • Flekstidsordning
  • Firmapensionsordning
  • Løn efter kvalifikationer.

Du bliver en del af en ingeniørvirksomhed i rivende udvikling

Du bliver en del af en familieejet ingeniørvirksomhed som hver dag hjælper kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde. Vores unikke og faglige kompetencer som ingeniører, gør os til en foretrukken rådgiver indenfor sektorer som offshore vindenergi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. Med afdelinger i alle dele af landet spænder projekterne over et bredt geografisk område.

Lyder det som en stilling for dig?

Hvis det lyder som en stilling for dig, så send os din ansøgning allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat.
Ansøgningsfristen er den 22. juli 2022.

Generelle spørgsmål samt ansøgning, CV og eksamenspapirer fremsendes til HR-medarbejder Nicoline Lydike på mail nlh@isc.dk. Mærk mailen ” PQ- og tilbudskoordinator; Barselsvikariat”.

Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte PQ- og tilbudskoordinator, Kathrine Gress Mose, på tlf. +45 20952171.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!