Procesingeniør søges til Proces/Fire & Safety-afdeling

Vil du være med til at arbejde mod en grønnere fremtid og være en del af en hurtigt udviklende energisektor? Du står måske overfor dit første fuldtidsjob og ønsker at omsætte din teoretisk-baserede viden til praksis? Eller er du erfaren og søger nye udfordringer? Så kan vi bruge dine faglige kompetencer i vores Proces/ Fire & Safety afdeling, med en hverdag på enten Østerbro, København eller i Esbjerg.

En spændende stilling med internationale projekter

Du vil blive en del af en procesgruppe, hvor vi dagligt sparrer med hinanden. Gruppen består af 7 kollegaer placeret i København og 8 kollegaer placeret i Esbjerg. Størrelsen på gruppen gør, at du hurtigt vil få ansvar for egne opgaver.

Du vil blive en del af et team med et højt fagligt niveau, som til dagligt arbejder med proces- og sikkerhedsdesign i offshore vind samt design af processystemer i industrianlæg og inden for olie/gas. Stillingen inkluderer varierede opgaver og man er typisk tilknyttet op til flere projekter på samme tid.

Opgaverne involverer bl.a.:

 • Opgaver inden for procesdesign, herunder udarbejdelse af PFD og P&ID’er, processimuleringer, rør-, pumpe- og ventildimensioneringer, samt andre relevante proces beregninger med fokus på høj sikkerhed.
 • Deltagelse i HAZOP og HAZID, samt ledelse og udførelse af HAZOP og HAZID, hvis man har de rette kompetencer.
 • Brand- og sikkerhedsdesign, herunder udarbejdelse af flugtveje, aktiv og passiv brandbeskyttelse, valg af sikkerhedsudstyr og redningsudstyr, udarbejdelse af risikovurderinger heriblandt QRA (Quantitative Risk Assessment), FHA (Fire Hazard Analysis) og FERA (Fire Explosion Risk Analysis).
 • For både proces-, brand- og sikkerhedsdesign er efterlevelse af de lokale lovkrav rundt om i verden alt efter projektets geografiske placering også en vigtig del af arbejdet.
 • Der er mulighed for at blive involveret i tilbudsarbejde.

Dine kvalifikationer

Vi søger en kollega der trives med projektorienteret arbejde og har evne til at skabe overblik over forskellige opgaver med varierende deadlines. Derudover er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og forstår væsentligheden af at arbejde sammen som ét team. Dertil ser vi gerne, at du har:

 • Uddannelse som kemiingeniør, procesingeniør eller lignende
 • Er selvstændig, proaktiv og opsøgende i dit arbejde
 • Gode engelskfærdigheder, både på skrift og i tale.

Dertil er det en fordel, men ikke et krav, hvis du har:

 • Kendskab til risikovurderinger såsom QRA, FHA og FERA
 • Gerne erfaring med brug af UniSim eller HYSYS
 • HAZOP/HAZID ledelseserfaring

Tryg arbejdsplads med højt til loftet

Vi stræber efter at alle har det godt, og at der bliver lyttet til den enkeltes behov og ønsker, så alle har de bedste forudsætninger for at udvikle deres faglige og personlige kunnen. Hos os får du god mulighed for at præge dine egne arbejdsopgaver og strukturere din hverdag. Vi kan tilbyde en stilling i et hurtigt voksende multidisciplinært team af dygtige ingeniører og designere.

Du kan se frem til:

 • Et job placeret centralt på Østerbro i København eller centralt i Esbjerg.
 • Et inspirerende og fagligt åbent arbejdsmiljø med kompetente kollegaer.
 • Gode muligheder for faglig udvikling indenfor alle projektets faser.
 • Betalt sundhedsforsikring og sundhedspakke.
 • Løn efter kvalifikationer.

Du bliver en del af en ingeniørvirksomhed i rivende udvikling

ISC er en familieejet ingeniørvirksomhed. Vi hjælper vores klienter gennem innovativ og nytænkende ingeniørrådgivning. I samarbejde med klienter og partnere bestræber vi os altid på at finde den bedste og mest effektive løsning. Vores unikke og faglige kompetencer gør os til en fortrukken rådgiver indenfor sektorer som offshore vindenergi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. I dag beskæftiger ISC 230 medarbejdere og hovedsædet er beliggende centralt i København.

Ansøgning og frist

Send din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter til HR-medarbejder Nicoline Lydike på nlh@isc.dk. Mærk mailen med “Procesingeniør, Proces/Fire & Safety”. Samtaler afholdes løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgningsfrist er den 16. august 2022.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen? Så er du velkommen til at kontakte Christina Robinson pr. telefon på +45 35 27 88 00 (København) eller Lone Guldbrøn +45 35 27 81 86 (Esbjerg).

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.