Sofieskolen has won a project competition. The competition has been launched as a collaboration between Sofieskolen, Sofiefonden, A. P. Møller Fonden and RealDania.

The building is constructed as a prefabricated building. The building is clad on the outside with wooden cladding which is treated with iron vitriol, which gives the beautiful colour.

As focal points in the building – from the main entrance, to common functions and living rooms to the green surroundings as well as large skylight cassettes, which provide a nice light intrusion into the central part of the building.

The building covers a total of 1500 m2.

Contact
Bjarne Ibsen

Bjarne Ibsen

Vice President Onshore
Allan Andersen

Allan Andersen

Area Manager
Peter Seielstad Nielsen

Peter Seielstad Nielsen

Business Development