Team Lead søges til strukturgruppe inden for Renewable Energy

Trives du i et dynamisk miljø, hvor du skal lede en gruppe medarbejdere med høj faglighed? Har du lyst til at sikre fremgangen inden for Renewable Energy gennem internationale projekter? Hvis du interesserer dig for offshore konstruktioner og er en udadvendt leder, så læs mere her.

En spændende hverdag med afveksling i arbejdsopgaver

Vores område for Renewable Energy er i rivende udvikling, og derfor søger vi dig, der vil være en del af denne rejse. Du vil få en spændende hverdag på ISC’s kontor på Østerbro, hvor du kommer til at lede en af vores strukturgrupper, der udvikler løsninger til offshore substations.

Som Team Lead har du det personalemæssige ansvar for gruppens medarbejdere, der kommer til at bestå af 5-8 medarbejdere. Ansvaret indebærer at sikre trivslen samt det faglige niveau i gruppen. I din rolle vil du have mulighed for at sparre med vores øvrige Team Leads indenfor Renewable Energy.

Vi arbejder projektorienteret og du bliver derfor også en vigtig del af mange spændende og fagligt udfordrende internationale projekter. Da vi har kontorer i flere dele af landet, vil du opleve et integreret samarbejde på tværs af afdelingerne.

Projektopgaverne indebærer beregninger af stålkonstruktioner, herunder FE beregninger, udformning af detaljer samt beregningsrapporter. Derudover vil du få mulighed for at være med i alle projektets faser, lige fra det indledende koncept, FEED, detaljeret design og til de endelige arbejdstegninger. Arbejdet vil variere med opgaver direkte for bygherre og i samarbejde med stålentreprenører. Du vil typisk indgå i projekterne som senior ingeniør eller lead ingeniør indenfor dit fagområde.

Dine kvalifikationer

For at få succes i rollen, er du som person udadvendt, struktureret og en naturlig leder. Du trives med projektorienteret arbejde og har evnen til at skabe overblik over forskellige opgaver med varierende deadlines. Derudover er det vigtigt, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og kan engagere og motivere dine medarbejdere.

Derudover forventer vi, at du:

 • Er uddannet civilingeniør, med speciale inden for konstruktioner
 • Har ledelseserfaring i større eller mindre omfang
 • Har en god statisk forståelse
 • Er struktureret og kan arbejde med flere forskellige projekter ad gangen
 • Taler og skriver engelsk på et højt fagteknisk niveau
 • Er omhyggelig og har sans for detaljerne.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har:

 • Erfaring med at arbejde og modellere i Tekla Structures
 • Erfaring med 3D projektering
 • Erfaring med FE beregninger i f.eks. ANSYS eller lign.
 • Erfaring med offshore designs
 • Erfaring med projektledelse.

Tryg arbejdsplads med højt til loftet

Hos ISC får du en fantastisk mulighed for at fordybe dig i spændende projekter samt at videreudvikle dine kompetencer inden for design af stålkonstruktioner. Vi gør en dyd ud af at passe godt på vores medarbejdere, så alle har de bedste forudsætninger for at udvikle deres faglige kunnen. Derfor står alle vores dygtige og erfarne ingeniører klar til både at lære fra sig og lade sig inspirere af netop dine ideer og input.

Derudover kan du se frem til:

 • En flad struktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
 • Et inspirerende og fagligt åbent arbejdsmiljø
 • Gode muligheder for udvikling og sparring
 • Betalt sundhedsforsikring og sundhedspakke
 • Flekstidsordning
 • Firmapensionsordning
 • Løn efter kvalifikationer.

Du bliver en del af en ingeniørvirksomhed i rivende udvikling

Du bliver en del af en familieejet ingeniørvirksomhed som hver dag hjælper kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde. Vores unikke og faglige kompetencer som ingeniører, gør os til en foretrukken rådgiver indenfor sektorer som vedvarende energi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. Med afdelinger i alle dele af landet spænder projekterne over et bredt geografisk område. Vi oplever en stærk stigning i antallet af opgaver og derfor har vi brug for dig.

Lyder det som en stilling for dig?

Hvis det lyder som en stilling for dig, så send os din ansøgning allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat.
Ansøgningsfristen er den 2. september 2022.

Generelle spørgsmål samt ansøgning, CV og eksamenspapirer fremsendes til HR-medarbejder Nicoline Lydike på nlh@isc.dk. Mærk mailen ”Team Lead Structures, Renewable Energy”.

Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte VP for Renewable Energy, Andreas Laungaard, på tlf. +45 22699058.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!