Tekniker til Kalundborg

Har du lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af anlægsopgaver i en rådgivende ingeniørvirksomhed? Så mangler vi dig til vores team i Kalundborg. Vi søger lige nu en erfaren tekniker til en spændende og afvekslende opgaver inden for industriområdet.

Bemærk: Stillingen har kort ansøgningsfrist.

En spændende hverdag med afveksling i arbejdsopgaver

Du kommer til at indgå i ISC’s Installation- & Anlægsgruppe i Kalundborg, som består af 3 medarbejdere. Her vil du referere til gruppelederen Thomas Opdal. Du vil komme til at udføre projektering og fagtilsyn på en bred mange forskellige opgaver inden for industriområdet herunder vejanlæg, kloakering, ledningsanlæg i jorden, LAR-anlæg.

Derudover vil du komme til at arbejde med projektering, planlægning og tilsyn. I dit arbejde vil du have rig mulighed for sparring og vidensdeling blandt kollegaer. Derudover vil du opleve en flad struktur, hvor der er plads til nye idéer – og ikke langt fra tanke til handling.

Dine kvalifikationer

Vi søger primært en tekniker til stillingen, men hvis du er ingeniør, er du også velkommen til at søge. Vi lægger vægt på udvikling af gode faglige kompetencer og på ansvarsbevidsthed og samarbejdsevner.

Du kommer højt på ansøgningslisten, hvis du:

 • Har en uddannelse mindst på teknikerniveau, f.eks. vvs-tekniker, bygningskonstruktør eller tilsvarende
 • Har projekterings- og tilsynserfaring
 • Har en håndværksmæssig erfaringsbaggrund
 • Har erfaring med projektering i Revit 3D eller Autocad 2D
 • Kan formulere dig mundtligt og skriftligt på dansk
 • Har erfaring fra en lignende stilling eller erfaring med opgavetyper som beskrevet.

Tryg arbejdsplads med højt til loftet

Du vil opleve en stor del fleksibilitet hos ISC, når det kommer til at strukturere din hverdag. Vi tilbyder dig en fantastisk mulighed for at fordybe dig i spændende projekter samt udvikle dine kompetencer hos os. Derudover kan du se frem til gode ansættelsesforhold:

 • Et inspirerende og åbent arbejdsmiljø.
 • Gode muligheder for faglig udvikling.
 • Firmabetalt sundhedsforsikring og sundhedspakke.
 • Firmapensionsordning.
 • Flekstidsordning.
 • Løn efter kvalifikationer.

Du bliver en del af en ingeniørvirksomhed i rivende udvikling

Du bliver en del af en familieejet ingeniørvirksomhed som hver dag løser opgaver for vores kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde. Vores unikke og faglige kompetencer som ingeniører, gør os til en foretrukken rådgiver indenfor sektorer som offshore vindenergi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. Med afdelinger i alle dele af landet spænder projekterne over et bredt geografisk område. Vi oplever en stærk stigning i antallet af opgaver og derfor har vi brug for dig.

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning allerede i dag. Samtaler afholdes løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgningsfrist er den 6. juli 2022.

Generelle spørgsmål samt ansøgning, CV, eksamenspapirer med karakterer samt andre relevante dokumenter fremsendes til HR-medarbejder Nicoline Lydike på nlh@isc.dk. Mærk mailen ”Tekniker, Kalundborg”.

Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Kim Grønbech Pedersen, på mail kgp@isc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.