Nyheder - Byggeri

Holbæk Sportsby har vundet titlen som årets idrætsbyggeri 2020

Holbæk Sportsby har vundet titlen som årets idrætsbyggeri 2020
27.02.2020

ISC har i samarbejde med totalentreprenør Morten C. Henriksen A/S, Kullegaard A/S, Torkil Laursen A/S, OBH Gruppen A/S, Kragh & Berglund A/S  projekteret Holbæk SportsBy.

ISC har været bygværksprojekterende statiker på det samlede konstruktionsprojekt og har udført detaljeret ingeniørprojekt på fundering, insitu betonkonstruktioner og kloak.

ISC har desuden udført elementprojekt på betonelementkonstruktionerne i overbygningen.

Indendørs er der badminton-, tennis- og squashbaner, svømmehal, bordtennissal, fitnesscenter, håndboldbaner, klubzone, administration, møde- og konferencecenter, VIP-lounge, café, sundhedscenter og omklædningsrum. Udendørs er der 47 ha baneanlæg og rekreative arealer, bl.a. 10 fodboldbaner, fodbold- og atletikstadion, tennisbane, padelbaner, stisystem til løbetræning/mountainbike/ridning, petanquebaner ved sundhedscenterets sansehave, som også fungerer som ’nudging-zone’, der skal inspirere brugerne til at blive en del af foreningslivet.

Holbæk kan med de nye rammer om idrætten være vært for både nationale og internationale stævner. Sportsbyen giver samtidig gode muligheder for, at almindelige borgere kan udfolde sig fysisk, både sammen og hver for sig: Imens børnene er til f.eks. håndbold, fodbold eller tennis, er mor og far i svømmehallen eller i fitnesscenteret. På den måde understøtter Sportsbyen det aktive familieliv og fremmer folkesundheden og fællesskabet.

Billeder: Kullegaard A/S