Bliv en del af ISC

Hos ISC har du mulighed for at blive udfordret i dit arbejde, tilegne dig nye kompetencer, få nye kollegaer samt udforske nye områder.

Få et indblik i ISC som virksomhed og vores medarbejdere herunder.

På billedet ses 2021's bordtennismestre fra København, Frederik & Alex

Attraktivt arbejdsmiljø

Hos ISC kan du se frem til at blive en del af en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Det vil du mærke i din hverdag, ved at du får god mulighed for at præge egne arbejdsopgaver samt strukturere din dag.

Vi vægter tværfagligt samarbejde højt og ser det som en styrke, at vi har mulighed for at lære af hinanden.

Glade og trygge kolleger er gode kolleger. Derfor har vi stort fokus på den enkelte medarbejders trivsel på arbejdspladsen og er stolte af, at vores medarbejdere bliver hos os i lang tid.

På billedet ses Maria opslugt af et spændende vindprojekt

Innovative projekter

Som en del af ISC kan du glæde dig til at varetage en bred vifte af spændende projekter. ISC opererer indenfor flere forskellige brancher, såsom vindenergi, olie & gas, industri, byggeri og infrastruktur, så der er rig mulighed for at dyrke netop dine interesser.

Hvis du brænder for grøn energi, kan du udvide din horisont i vores vindafdeling.

Foretrækker du derimod at nørde konstruktioner og installationer? Så kan du udfolde dit potentiale i vores byggeriafdeling.

Vi spænder bredt, når det kommer til projekter og vi har en stærk portefølje af spændende og innovative projekter på cv’et.

På billedet ses Lynge, Xabier, Peter & Maria til DHL-stafetten i 2021

Engagerede kollegaer

Du vil hos ISC møde mange engagerede kollegaer, som brænder for deres fag. Vores stejle læringskurve er en motivationsfaktor for vores medarbejdere og en rig mulighed for at tilegne sig nye kompetencer inden for det felt der interesserer lige netop dem.

Vores hverdag er typisk præget af meget projektarbejde og du kommer derfor til at have en bred kontaktflade i hele organisationen, samt masser af nye kollegaer at nyde en kop kaffe med.

Hos ISC vægter engagement og læringsvillighed højt, hvorfor vi opfordrer både garvede ingeniører såvel som helt nyuddannede at søge om at blive en del af holdet.

Se alle ledige stillinger

Uopfordret ansøgning

Vil du være en del af ISC, men fandt ikke den rette stilling?
Vi er altid på udkig efter nye og dygtige kollegaer. Så send endelig en uopfordret ansøgning. Vi gemmer din ansøgning i vores database i 6 mdr., som vi løbende kigger igennem for mulige kandidater.

Vi anbefaler..
Vi vil dog anbefale dig at orientere dig løbende omkring vores ledige stillinger og søge disse, selvom du har søgt uopfordret. På den måde bliver du vurderet ud fra den specifikke stilling. Du søger uopfordret ved at sende din ansøgning til lsf@isc.dk og derefter lægges din ansøgning i vores ansøgningsportal til fremtidig brug.

Om ISC

ISC er en førende ingeniørvirksomhed der rådgiver inden for adskillige ingeniørdiscipliner. Vi er specialiseret inden for områderne vindenergi, byggeri, infrastruktur, olie & gas samt industri.

230+
Ansatte

Vi har i dag mere end 230 ansatte, hvor knap 70% er ingeniører.

Gå til karriere
8
Afdelinger

ISC har 7 lokationer rundt i Danmark med hovedkvarter i København.

Gå til kontakt
1000
Projekter

ISC har siden firmaets start, været med til hundredevis af projekter over hele verden.

Gå til projekter