Maskinmester til Commissioning Team 

Vi søger lige nu en engageret maskinmester eller lignende til vores Commissioning Team i vores MC&C afdeling i Esbjerg. Vi har brug for dig til onshore udarbejdelse af completion management, operationsvejledninger, idriftsætningsprocedurer samt koordinering af konstruktionstests for elektriske og mekaniske installationer til olie og gas branchen.

En spændende hverdag med afveksling i arbejdsopgaver

Du kommer til at indgå i ISC’s MC&C-gruppe i Esbjerg og referere direkte til disciplinlederen på området. Du vil sammen med gruppen varetage en bred vifte af elektriske og mekaniske completion samt commissioning og operationelle opgaver. Herunder håndtering af projekter indeholdende installation og idriftsætning af både brown- & greenfield projekter på tværs af discipliner, lige fra det færdige design til at projekterne er klar til installation og idriftsætning.

Følgende arbejdsopgaver vil udgøre en stor del af din hverdag:

 • Onshore projektering af offshore installationer og idriftsætninger
 • Agere bindeled imellem ingeniør discipliner
 • Udarbejde en strategisk plan for idriftsætning af anlæg i samarbejde med kunden
 • Udarbejde “pre start-up safety review”
 • Koordinere konstruktionstests til offshore projektrelaterede installationer
 • Udarbejde idriftsætningsprocedurer jf. design og idriftsætningsplan
 • Udføre intern Quality Control
 • Projektleder & budgetansvarlig
 • Ansvarlig for overlevering til kunden indenfor aftalte deadlines
 • Rapportering til disciplinlederen.

Dine kvalifikationer

Det er vigtigt at du har en bred teknisk erfaring og et operationelt mindset, eftersom projekterne kan spænde over alt fra elektriske svagstrømsanlæg til højspændingsinstallationer samt mekaniske installationer som pumpestationer, motorer, separeringsanlæg og instrumentering. Heriblandt også installation af større stålkonstruktioner og broanordninger.

Derudover er det vigtigt, at du trives med projektrelateret kontorarbejde og kan håndtere store mængder dokumentation. Herunder forstå alle typer af ingeniørtegninger, da projekterne kan indeholde alle former og typer for procesanlæg i olie og gas branchen.

Du kan håndtere projektledelse med en bred kontaktflade og det er derfor vigtigt, at du er teamorienteret men samtidigt formår at arbejde selvstændigt. Du vil komme til at gennemføre og sætte dit præg på projekterne fra start til endelig aflevering. Du skal altid kunne tænke ”safety first”. Hvis du som person er udstyret med sund fornuft, overblik og er systematisk i din tilgang, vil det hjælpe dig i denne stilling.

Vi lægger vægt på, at du har sprolige egenskaber indenfor dansk og engelsk på skrift og i tale.

Tryg arbejdsplads med højt til loftet

Du vil opleve en stor del fleksibilitet hos ISC, når det kommer til at strukturere din hverdag. Vi tilbyder dig en fantastisk mulighed for at fordybe dig i spændende projekter samt udvikle dine kompetencer hos os. Derudover kan du se frem til:

 • Et job placeret i Esbjerg med fitnesslokale på lokationen
 • Et inspirerende og fagligt åbent arbejdsmiljø blandt ingeniører og maskinmestre
 • Gode muligheder for faglig udvikling
 • Frokostordning
 • Firmabetalt sundhedsforsikring og sundhedspakke
 • Firmapensionsordning
 • Løn efter kvalifikationer.

Du bliver en del af en ingeniørvirksomhed i rivende udvikling

Du bliver en del af en familieejet ingeniørvirksomhed, som hver dag hjælper kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde. Vores unikke og faglige kompetencer som ingeniører gør os til en foretrukken rådgiver indenfor sektorer som vedvarende energi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. Med afdelinger i alle dele af landet spænder projekterne over et bredt geografisk område. Vi oplever en stærk stigning i antallet af opgaver, og derfor har vi brug for dig.

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning allerede i dag. Samtaler afholdes løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgningsfrist er den 21. januar 2023.

Generelle spørgsmål samt ansøgning, CV og andre relevante dokumenter fremsendes til HR-medarbejder Nicoline Lydike Hansen . Mærk mailen ”Maskinmester til Commissioning Team”.

Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of MC&C, Kenneth Thorborg Friis, på tlf. +45 20 63 53 79.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.