Nyheder – Olie & Gas

Tyra II
27.10.2022

Vi har spillet en afgørende rolle i moderniseringen og renoveringen af ​​Tyra-feltet ved at designe de to jackets.

Ombygning af Danmarks største gasfelt
24.05.2022

Vi leverede teknisk design til Tyra II i Nordsøen

ISC er af Total E&P Danmark A/S blevet tildelt kontrakt
19.03.2020

Vi er stolte af at kunne meddele, at ISC Rådgivende Ingeniører af Total E&P Danmark A/S er blevet tildelt kontrakt for udarbejdelse af Mechanical Completion & Commissioning Planning “Completion Database Preparation and Administration” på Tyra Redevelopment projektet.

Ny olieterminal i Frederikshavn
01.11.2019

ISC Rådgivende Ingeniører A/S skal projektere en ny olieterminal i Frederikshavn for Bladt Industries A/S.

Olie & Gas

Vores rådgivere besidder specialiserede kompetencer samt stor erfaring, hvorfor vi kan varetage forskellige typer af projekter inden for olie- og gassektoren.

45
Års erfaring

Vi yder multidisciplinær ingeniørrådgivning indenfor olie- og gasindustrien fra nybygninger til modifikationsprojekter, idriftsættelsessupport og vedligeholdelse af produktionsfaciliteter.

Gå til projekter
20
Års erfaring

Vi designer jackets til offshore konstruktioner og udnytter synergien mellem vind og olie-/gassektoren. Løsningerne er fokuseret på konstruktion, installation og strukturel sikkerhed. For ældre konstruktioner udføres omfattende undersøgelser og beregninger for revurdering af den strukturelle integritet.

Gå til projekter
30
Års erfaring

Vi yder multidisciplinær ingeniørrådgivning indenfor rig modifikationsprojekter, idriftsættelsessupport og vedligeholdelse af borerigges faciliteter så disse tilpasses specifikke sektorkrav.

Gå til projekter