Ydelser

ISC er en førende ingeniørvirksomhed der rådgiver inden for adskillige ingeniørdiscipliner. Vi er specialiseret inden for områderne vindenergi, byggeri, infrastruktur, olie & gas samt industri.

Vedvarende energi

Power-to-x (PtX) og grøn brint er for alvor på vej frem, og vi er med helt fremme. Det samme gør sig gældende med udviklingen inden for flydende vind. Vi gør det med afsæt i årtiers erfaringer med offshore vindenergi både inden for substations og fundamenter.

Læs mere

Olie & gas

Vi tilbyder rådgivning inden for et stort spænd af discipliner og områder i olie- og gasindustrien. 45 års rådgivning på adskillige projekter inden for sektoren har resulteret i et stort videns- og erfaringsgrundlag.

Læs mere

Byggeri

Vi har bæredygtighed i fokus og vores rådgiverydelser spænder bredt. I samspil med kunden finder vi de bedste løsninger for både komplekse såvel som klassiske byggerier.

Læs mere

Infrastruktur

Vi leverer ydelser indenfor de traditionelle infrastrukturdiscipliner herunder broer, veje, havne, jernbaner, metro, lufthavne og forsyning. Vi har over 55 år opbygget særlige kompetencer til løsning af større komplekse nationale og internationale infrastrukturprojekter.

Læs mere

Industri

I industri og proces integrerer vi flere ingeniørdiscipliner, der hver dag designer og konstruerer industrielle procesanlæg, bygninger og strukturelle løsninger.

Læs mere

ISC Rådgivende Ingeniører A/S

Vi er en førende ingeniørvirksomhed, der rådgiver inden for adskillige ingeniørdiscipliner. Vi er specialiseret inden for områderne vedvarende energi, infrastruktur, byggeri, olie & gas samt industri.

230+
Ansatte

Vi har i dag mere end 230 ansatte, hvor knap 70% er ingeniører.

Gå til karriere
8
Afdelinger

Vi har 8 afdelinger fordelt over 7 byer i Danmark med hovedkontor i København.

Gå til kontakt
1000+
Projekter

Vi har siden firmaets grundlæggelse været involveret i mere end 1000 projekter over hele verden.

Gå til projekter