Grundighed og pionerånd i mere end 55 år

Vi i ISC har altid sat en ære i at gøre tingene ordentligt og grundigt. Samtidig med at vi rykker grænserne for ingeniørkunsten. Det ene udelukker nemlig ikke det andet. Inden for vedvarende energi er det afgørende, at man tør og kan innovere – branchen har vind i sejlene, men det er afgørende, at vi insisterer på at accelerere udviklingen. ISC er toneangivende og insisterer på at udfordre og rykke forestillingerne om, hvad der er muligt.

Power-to-x (PtX) og grøn brint er for alvor på vej frem, og vi er med helt fremme. Det samme gør sig gældende med udviklingen inden for flydende vind. Vi gør det med afsæt i årtiers erfaringer med offshore vindenergi både inden for substations og fundamenter. ISC har i to årtier været ledende inden for offshore substations med en markedsandel på mere end 60% af alle substations fordelt på 3 kontinenter, verdens største offshore substation samt verdens første offshore substation bygget i vores baghave i Østersøen i 2003. 

Det er derfor helt naturligt, at vi er med i udviklingen af både offshore brint og flydende vind.

Offshore pionerer med verdens første offshore substation i 2003

Vi udviklede og designede verdens første substation til en offshore havmøllepark i 2003: Nysted Havvindmøllepark i Østersøen.

Det var startskuddet til snart 20 år, hvor vi har været toneangivende rådgivere på offshore projekter inden for vedvarende energi. Projekter som har været med til at flytte grænserne for, hvad man i dag formår, når det handler om at udnytte den enorme mængde vedvarende energi, som findes i havvindene. Vi tror på, at vi kan udnytte havvindene endnu bedre, sådan at vi kan accelerere den bæredygtige omstilling af vores energiforbrug og reducere vores fælles klimaaftryk.

Nysted_OSS_03 

Billede: Nysted Havvindmøllepark og verdens første HVAC substation.

Vi har siden opførslen af Nysted Havvindmøllepark været pionerer inden for udvikling og nytænkning af løsninger inden for vedvarende energi. Det har gjort os til førende på markedet indenfor offshore substations til vindenergi. Det er derfor helt naturligt, at vi er engageret i fremtidens løsninger på bedre udnyttelse af vedvarende energikilder – herunder power-to-x og offshore brint.

Vores fingeraftryk er på mere end 60% af markedet – inklusiv verdens største offshore substation

Vores ingeniørers unikke kompetencer og ekspertviden inden for projektering af hovedelementerne i offshore vindmølleparker, gør os til en foretrukken rådgiver inden for offshore vindenergi verden over. Dette har resulteret i, at vi indtager en ledende rolle på markedet med en markedsandel på projektering af ca. 60 % af alle fabrikerede offshore substations. Eksempelvis har vi udarbejdet detaljerede designs af Offshore substation og RCS til verdens største offshore havvindmøllepark – Hornsea ll som har en kapacitet på 1320 MW.

Hornsea-2-OSS-(godkendt)

Billede: Hornsea ll substation løftes på plads.

50 offshore substations i Europa, Asien & USA

Vi har leveret innovativ rådgivning til klienter i Europa, Asien og USA på design af mere end 50 offshore substations samt et væld af projekter i forbindelse med offshore vindmøllefundamenter. Som førende i branchen besidder vi solid erfaring og et imponerende bagkatalog af succesfuldt udførte projekter – og vi er klar til at hjælpe vores klienter på deres fremtidige offshore vækstrejser. Vi rådgiver inden for komplet detaljeret design af både offshore substations- og vindmøllefundamenter. I samarbejde med vores klienter og partnere bestræber vi os altid på at finde den bedste og mest effektive løsning, der balancerer CAPEX og OPEX for vores klienter.

 

Offshore Substations Map

Illustration: Offshore substations projekteret af ISC.

Førende på markedet med 50 offshore substations og flere på vej

Som førende på markedet med mere end 60% af alle substations globalt, inklusiv verdens første og verdens største (HVAC) substations, er vi det oplagte valg til dit næste offshore energiprojekt.

Vores team af ingeniører har en unik specialistviden indenfor design, udvikling og eksekvering af offshore substations. Denne viden bygger på designs af 50 vellykkede og veludførte substations, placeret på store havarealer globalt. Vores rådgivere har dermed solid erfaring i at samarbejde med klienter fra hele verden. Her er det tydeligt, at de bedste resultater skabes i et samspil mellem klient, samarbejdspartnere og vores multidisciplinære team af ingeniører.

Offshore substations med vores design

Vi rådgiver indenfor alle faser af projektet

Vi leverer uafhængig rådgivning, både direkte til ejere af vindmølleparker og udviklere samt EPCI-entreprenører. Vores nøglekompetencer indenfor design af substations ligger i vores evne til at gennemføre alle nødvendige opgaver forbundet med et substation design. Dette spænder over alle faser fra FEED/konceptdesign gennem detaljeret design, dokumenter til tender, assistance under fabrikation, installation og idriftsættelse samt efterfølgende faser som tilsyn og opfølgning.