Førende på markedet med 50 offshore substations og flere på vej

Som førende på markedet med mere end 60% af alle substations globalt, inklusiv verdens første og verdens største (HVAC) substations, er vi det oplagte valg til dit næste offshore energiprojekt.

Vores team af ingeniører har en unik specialistviden indenfor design, udvikling og eksekvering af offshore substations. Denne viden bygger på designs af 50 vellykkede og veludførte substations, placeret på store havarealer globalt. Vores rådgivere har dermed solid erfaring i at samarbejde med klienter fra hele verden. Her er det tydeligt, at de bedste resultater skabes i et samspil mellem klient, samarbejdspartnere og vores multidisciplinære team af ingeniører.

Offshore substations med vores design

Vi rådgiver indenfor alle faser af projektet

Vi leverer uafhængig rådgivning, både direkte til ejere af vindmølleparker og udviklere samt EPCI-entreprenører. Vores nøglekompetencer indenfor design af substations ligger i vores evne til at gennemføre alle nødvendige opgaver forbundet med et substation design. Dette spænder over alle faser fra FEED/konceptdesign gennem detaljeret design, dokumenter til tender, assistance under fabrikation, installation og idriftsættelse samt efterfølgende faser som tilsyn og opfølgning.

Kontakt
Andreas Laungaard

Andreas Laungaard

VP Renewable Energy
Torben Løkkegaard

Torben Løkkegaard

Head of Offshore Substructures & Geotechnics